HUUR een KRAAM in onze winkel:

Altijd al uw spullen in een echte winkel aan willen bieden? Moe van het toch vaak wel vele gedoe met sites als Marktplaats of EBAY, waar toch nog veel bij komt kijken, vragen beantwoorden, afspraken maken om te kijken of spullen inpakken en versturen, speciaal daarvoor zijn wij met onze zaak begonnen.

Dat kan nu bij Huur je Kraam! Of het nu gaat om nieuwe spullen, gebruikte spullen of zelfgemaakte spullen, wij verkopen het voor u in onze winkel. Als u het concept of onze winkel nog niet eerder gezien heeft, is dat zeker een bezoekje waard, wij informeren u desgewenst naar de mogelijkheden en prijzen maar u kan uiteraard ook gewoon eens rondlopen en rondkijken, wie weet is het ook iets voor u?

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en vindt u het zonde om spullen weg te moeten gooien, ook ivm het milieu, u huurt al een plank in een van onze stellingen voor maar 8 euro per week of zelfs in onze etalage in de winkelstraat van Brielle, een halve plank voor maar € 7,80 per week. Wilt u langer dan krijgt u uiteraard korting.

 

Probeert u het ook eens net als de vele huurders die we vanaf het begin al bij ons hebben of de vele die voor een tijdelijke verkoop gekozen hebben de afgelopen 2,5 jaar.

 

 

Of kom lekker neuzen dus het diverse aanbod van onze huurders:

Omdat er in onze winkel veel verschillende winkeltjes zijn, is ook het aanbod zeer gevarieerd. Zoals splinternieuwe spullen, uiteraard nieuw snoep en speciale drankjes zonder alcohol (maar zeer populair bij de kids), zelfgemaakte artikelen, zoals ringen en armbandjes, zelfs op aanvraag gemaakte, CD’s en LP’s, kleding, zowel nieuw, gebruikt en ook veel voor kinderen. U kunt zelfs passen bij ons in een paskamer. Alles voor zeer aantrekkelijke prijzen, maar ook curiosa, decoratie, computers en accessoires en nog veel meer.

Kom eens lekker in alle rust neuzen in onze winkel met ingebouwde winkels van particulieren zowel als van bedrijven.

Graag tot ziens.