Laatste Nieuws:

Zomermarkt in Brielle as Woensdag 17 Juli

Uiteraard zijn wij ook van de Partij, met 2 kramen voor onze deur. Onze huurders hebben speciale producten en acties voor deze dag. Komt dat Zien.

Koningsdag 2024 in Brielle

Het begon een klein beetje nat 🙁

Afbeelding van WhatsApp op 2024-04-27 om 11.42.43_cda364f6

Maar het werd gelukkig snel droog voor alle kids (en ouders)

Ook wij zitten op een kleedje 🙂

Vandaag 7 April Koopzondag in Brielle

Wij zijn natuurlijk ook weer van de partij vandaag!

 

 

Morgen is het zover, 1 April in Brielle!

 
2e Paasdag is het de jaarlijkse eeuwenoude 1 April Bevrijdingsdag in Brielle. Onze winkelwinkel bevindt zich middenin de festiviteiten en activiteiten van het feest. Het is een uitgelezen kans om onze nieuwe etalage-indelingen te bewonderen of om eens lekker rond te neuzen in onze winkel, waar vele winkels van onze kraamhuurders gevestigd zijn.
 
Kom langs op deze historische dag van 1572 en maak een reis terug naar de tijd van de Geuzen en Spanjaarden.
 
Wij zijn geopend vanaf 10 uur tot 5 uur.
 
Maandag 1 April is er in Brielle weer het 1 April feest.
 

22- 3- 2024

Maandag 1 April is er in Brielle weer het 1 April feest, een groot feest in Den Briel, zie ook https://www.1aprilbrielle.nl

Ook wij zijn dan geopend van 10 tot 5 uur

Namens ons en onze huurders, graag tot ziens in onze winkel of bekijk onze vernieuwde etalages met een overzicht van wat er allemaal te koop is in onze winkel

 

30-11-2023

Zondag 3 december 2023 zijn wij geopend van 12:00-17:00. Maandag 4 december zijn wij de hele dag gesloten.

18-11-2023

Vandaag 18 november hebben wij, 2 jaar geleden, onze deuren geopend. Inmiddels hebben wij al meer dan 200 huurders mogen verwelkomen in onze winkel.

Om dit te vieren kan je nu een kraam/plank huren met korting. Je kan nu 4 weken een kraam/plank huren met 25% korting i.p.v. de gebruikelijke 10% bij 4 weken huur. Dus 3 weken betalen en 1 week gratis erbij.
 

16-11-2023

INTOCHT SINTERKLAAS
 
Op zondag 19 november zal de sint weer aankomen in Brielle. Wij zijn deze middag open vanaf 13:00 tot hoelang het druk blijft.
 

01-11-2023

FEEST BIJ HUUR JE KRAAM
 
In de maand november bestaan wij alweer 2 jaar. En wie jarig is trakteert!
 
Wij hebben een leuke aktie voor iedereen die in de maand november een kraam huurt of verlengt. Wie voor minimaal 4 weken een kraam of plank huurt, krijgt over de eerste 4 weken, in plaats van 10% korting een mooie korting van 25%. Zo huur je deze maand al een kraam voor € 45,- voor 4 weken.
Ook een plank in de etalage is te huur met een leuke korting. Huur in november en/of december een etalageplank en betaal slechts € 10,- per week of € 30,- voor 4 weken.
Met de feestdagen in aantocht en in combinatie met de akties is dit de tijd om een kraam of plank te huren.

De aanbiedingen zijn geldig zolang we kramen en planken beschikbaar hebben.

07-07-2023


(vlnr: Cock, Willem en een trotse Perry)
 

Afgelopen vrijdag 7 juli hebben Willem Beswerda (begeleider en beheerder) en 2 cliënten die al jaren werken bij dierenweide “De Brielse Plantage”, Perry Sauer en Priscilla Zuiderwijk een Cheque van € 250,- ontvangen van Cock Langendoen in de winkel van Huur je Kraam.

Dierenweide “De Brielse Plantage” is een samenwerking tussen Careyn en Ipse de Bruggen waar mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding een zinvolle dagbesteding geboden krijgen. Iedereen is van harte welkom bij de dierenweide, jong of oud, gehandicapt of niet gehandicapt. Doelstelling is om iedereen in aanraking te laten komen met dieren, natuur, milieu en de leefomgeving. Er zijn ook lespakketten en er kunnen speurtochten uitgezet worden op het terrein.

Willem geeft aan dat ze zeer blij zijn met de donatie, omdat veel op de dierenweide wordt gerealiseerd met vrijwilligers en door giften/donaties. De € 250,- is dan ook zeer welkom.

De dieren worden verzorgd door de cliënten van Ipse de Bruggen en ook het dagelijkse onderhoud van het terrein nemen zij voor hun rekening. Kom eens kijken bij de Dierenweide, net buiten het centrum van Brielle aan de Plantageweg 4.

Bij Huur je Kraam worden kramen aan particulieren en ondernemers verhuurt die daarin hun spullen kunnen verkopen. Dit zijn nieuwe, gebruikte of zelfgemaakte spullen. De huurder doet niets anders dan een kraam huren, de artikelen prijzen en in de kraam plaatsen. De medewerkers van Huur je Kraam verkopen de spullen en de ontvangen bedragen worden uitbetaald aan de huurders zonder commissie of andere kosten in te houden. Omdat er regelmatig nieuwe huurders komen, heeft Huur je Kraam altijd een ruim assortiment en is het aanbod altijd weer een verrassing. Of je nu Hondenspeeltjes zoekt, snoep, kleding (nieuw en gebruikt) of Pokemon kaarten, bij Huur je Kraam is het te vinden.

Huur je Kraam heeft een kraam die gevuld is met spullen die gedoneerd worden door huurders maar ook worden er spontaan spullen langsgebracht door mensen die graag iets doen voor het goede doel. Deze spullen worden voor kleine prijsjes verkocht en de opbrengst wordt door Huur je Kraam aan een goed doel geschonken. Alle huurders mogen meestemmen en deze keer is de dierenweide het uitgekozen doel. Er zal telkens gezocht worden naar een goed doel binnen Voorne aan Zee.

Als u spullen wilt doneren voor het goede doel, kunt u contact opnemen met Huur je Kraam aan de Nobelstraat 43 in Brielle (info@huurjekraam.nl). Dit email adres kunt u ook gebruiken voor informatie over het huren van een kraam of plank.

29-06-2023

Zondag 2 juli 2023 geopend van 12:00 – 17:00. Maandag 3 juli 2023 gehele dag gesloten.

01-06-2023

Zondag 4 juni 2023 geopend van 12:00 – 17:00. Maandag 05 juni 2023 gehele dag gesloten.

31-05-2023
 

Huur je Kraam aan de Nobelstraat 43 in Brielle is al bijna anderhalf jaar de winkel op Voorne aan Zee waar je al je gebruikte, nieuwe of zelfgemaakte spullen kan verkopen en wij gaan gewoon door. Onze winkel is nog steeds groeiende en we mogen dagelijks vele klanten en maandelijks nieuwe huurders begroeten. Onze professionele, moderne stellingen geven in diverse maten alle ruimte voor jouw product.

Geen gedoe met Marktplaats, Speurders of Vinted waar je op moet sturen of mensen aan de deur krijgt maar je spullen verkopen in een stenen winkel. Offline verkopen bestaat namelijk nog steeds en dat gewoon in Brielle.

Door het gevarieerde aanbod van de diverse huurders, is er altijd wel iets nieuws te vinden. Je kan bij ons persoonlijke kado’s vinden maar ook je muziekcollectie aanvullen. Ook voor je hobbyspullen, sieraden en dergelijke ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook het verkooppunt op Voorne aan Zee voor de Pokémon liefhebbers.

Of je nu winkelend publiek bent of huurder, bij ons ben je nog altijd koning. 

15-04-2023

Koningsdag, donderdag 27 april, zijn wij geopend van 09:00-17:00 uur.

Op zondag 7 mei zijn wij geopend van 12:00-17:00 tijdens de bevrijdingsmarkt in het centrum. Maandag 8 mei zijn wij de gehele dag gesloten.

11-03-2023

Vanaf vandaag zijn wij geen PostNL pakketpunt meer. Pakketten kan je nu nog inleveren bij Primera en DA Drogist.

Er worden bij ons ook geen pakketten meer gebracht.

01-01-2023

Vanaf heden hebben wij andere openingstijden en wel:

Maandag en dinsdag van 11:00-17:00 en van woensdag t/m zaterdag van 09:00-17:00. De koopzondagen zijn wij alleen open in bijzondere gevallen, deze zullen hier gemeld worden.

Morgen is het zover, 1 April in Brielle!
 
2ePaasdag is het de jaarlijkse eeuwenoude 1 April Bevrijdingsdag in Brielle. Onze winkel winkel bevindt zich middenin de festiviteiten en activiteiten van het feest. Het is een uitgelezen kans om onze nieuwe etalage-indelingen te bewonderen of om eens lekker rond te neuzen in onze winkel, waar vele winkels van onze kraamhuurders gevestigd zijn.
 
Kom langs op deze historische dag van 1572 en maak een reis terug in de tijd naar de tijd van de Geuzen en Spanjaarden.

Vandaag Koopzondag in Brielle

Koningsdag in Brielle

Zomermarkt in Brielle as Woensdag 17 July